SEGURETAT ALIMENTARIA I HIGIENE EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS – formació especialment dirigida al sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme.
Àrea Temàtica : Hoteleria i turisme, Industries alimentàries
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Tarda
Elaboració de productes alimentaris DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CFGM) Formació professional Grau Mitjà
Centre : INS la Garrotxa
Horari : Primer de matins i segon de tardes
Processos i qualitat en la indústria alimentària DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CFGS) Formació professional Grau Superior
Centre : KREAS
Horari : Matí i tarda
Industries càrnies DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CP3) Certificats de professionalitat nivell 3
Centre : KREAS
Horari : Segons demanda
Sacrifici, feinejat i desfet d’animals DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CP2) Certificats de professionalitat nivell 2
Centre : KREAS
Horari : Segons demanda
Carnisseria i elaboració de productes carnis DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CP2) Certificats de professionalitat nivell 2
Centre : KREAS
Horari : Segons demanda
Operacions auxiliars d’elaboració a la indústria alimentària DUAL
Àrea Temàtica : Industries alimentàries
Típologia : (CP1) Certificats de professionalitat nivell 1
Centre : KREAS
Horari : Segons demanda