Estic treballant

Vols millorar la teva qualificació professional?

Et vols formar i no saps quina formació hi ha a la comarca? Coneixes l’acreditació de competències?

Coneixes la formació contínua?

La formació contínua per a treballadors ocupats té per objecte oferir-te uns coneixements que augmentin les teves possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal. En aquest marc cal diferenciar la formació contínua d’oferta, que gestiona el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, de la formació de demanda, que gestiona l’empresa (formació bonificada). Actualment a la Garrotxa aquesta formació l’ofereix la Fundació d’Estudis Superiors i l’Institut la Garrotxa en  col·laboració amb Pimec i la Fundació Paco Puerto.

Vols rebre assessorament per a millorar la teva qualificació?

El servei d’assessorament en la formació professional té per objectiu definir i orientar un itinerari formatiu i professional de la persona interessada per aconseguir-ne millorar la qualificació. Compta amb l’atenció personalitzada d’experts de la família professional escollida.

Llegir més

 

Vols millorar la teva qualificació professional? 

Si has adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l’experiència professional o formació no oficial, tens les competències però no l’acreditació oficial, informa-te’n. 

Informa-te'n

Cercador Oferta Formativa