SEGURETAT ALIMENTARIA I HIGIENE EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS – formació especialment dirigida al sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme.
Àrea Temàtica : Hoteleria i turisme, Industries alimentàries
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Tarda
Tractament de la informació numèrica (ActicC6) nivell mitjà
Àrea Temàtica : Informàtica i comunicacions
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Vespre
Optimitza’t: Curs de PNL
Àrea Temàtica : Administració i gestió
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí
Community manager
Àrea Temàtica : Comerç i màrqueting
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí
Optimitza’t: Taller de lideratge
Àrea Temàtica : Administració i gestió
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí
Curs de tractament de la informació (ActicC4) nivell mitjà
Àrea Temàtica : Informàtica i comunicacions
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Vespre
Intensiu: RECURSOS CREATIUS PEL TREBALL AMB PERSONES: escoltar per reobrir a una altra mirada
Àrea Temàtica : Arts plàstiques i disseny
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí i tarda
Optimitza’t: Prevenció i transformació de relacions conflictives en les organitzacions
Àrea Temàtica : Administració i gestió
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí
Sessions de formació per emprenedors 2022
Àrea Temàtica : Administració i gestió
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : Matí
Conversa en anglès – nivell inicial
Àrea Temàtica : Idiomes
Típologia : (FC) Formació professional contínua
Centre : FES
Horari : On-line